Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

....

Literarne delavnice v Lastni sobi

ŠKUC-Žmreža in ŠKUC-LL-Monokel organizirata tri literarne delavnice, ki jih bo vodila pisateljica in prevajalka Suzana Tratnik. Vabljene vse, ki bi se želele preizkusiti v pisanju lezbično obarvane proze, ne glede na vaše morebitne objave. Pogoj za udeležbo na delavnicah je, da skupaj s prijavo pošljete krajše prozno besedilo, ki ne presega 12.000 znakov.

Predviden potek delavnic:

1) sobota, 10.11.: Krajši pogovor o lezbični pisavi. Branje in analiza poslanih prispevkov. Za konec domača naloga.
2) sobota, 8.12.: Branje in analiziranje domače naloge in analiza poslanih prispevkov. Pogovor o tem, kako izbirati teme za pisanje.
3) sobota, 15.12.: Sklepne pripombe k vašim tekstom. Pogovor o pisateljskih ambicijah: kako in kje objavljati, zakaj sploh objavljati …

Delavnice bodo potekale v Lastni sobi na Metelkovi (Masarykova 24, stavba Lovci, pritličje levo) ob sobotah od 11.00 do predvidoma 15.00.

Samoprispevek: 5 evrov na posamezno delavnico.

Prijave s svojim proznim besedilom pošljite do 7. novembra 2007 na elektronski naslov: monokelclanice@hotmail.com ali na poštni naslov: šKUC-LL-Monokel, Suzana Tratnik, Metelkova 6, 1000 Ljubljana. V obeh primerih pripišite svoj elektronski naslov in telefonsko številko, na kateri ste dosegljive.