Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

15.maj

7 grehov

Kulturni center Q in Društvo Parada ponosa predstavljata

7 žurov, 7 grehov in 7 dni ponosa!

še vedno vsak mesec do Parade Ponosa Kulturni center Q
gosti žure, kjer predstavljamo 7 dni ponosa – pokušino programa Parade ponosa 2010 – in se predajamo 7im grehom, ki nas preizkušajo in preizkušajo. In preizkušajo. Pa preizkušajo..

7 GREHOV
~Lenoba~

…pa vendar jih tudi obožujemo. Lenoba je pač lenoba, vsakega popade sem in tja. Včasih ni lepšega, kot petkov večer preživeti na kavču, jesti pico na dostavo in to s škatle, da ne bo treba pomivati posode! Aaah krasna milina negibanja in počitka, kako te ljubim. Lenoba, ki te častim. Nedelo, ki te gojim. Kako bi lahko dobil denar za to? Da le ne bo zmanjkalo ugodnosti dostave… Tudi tokrat smo za vas pripravili zabavo 7grehov ~ LENOBA, dostavili pa jo bomo v soboto, 15.5., od 23ih naprej v klub Tiffany! Za lenarjenje je poskrbljeno na letnem vrtu!

Tiffany
DJ Kamasutra (alter pop, 80ies gay classics, eclectic, electro)
DJ Cherry (dark rock, indie, postpunk)
DJ aShocka (tehno, progressive trance)

Vstopnina na klubski večer je 3€!

vabimo še na:
7 DNI PONOSA
~Lenarjenje~

Lenoba ni samo floskula, dejansko ne bomo počeli ničesar. Ne pridruži se nam v klubu Tiffany že ob 21.30 istega večera, k(j)er se ne bo dogajalo nič. Tudi organizatorji zabav 7grehov smo leni in si dovolimo počitek. Pred Lenobo se torej dobro odpočijte, spočijte in pripravite na … no, skupinsko lenarjenje!

Dogodek podpira MOL – Urad za mladino.