Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

H & H (HouseWife & Huda)

V petek 28.1. v Klubu Monokel pravi elektronski spektakel:

// HOUSEWIFE
(ULTRAWax) //


// HUDA
(Female’s'cream) //

—–
DJ House Wife je ena najboljših med DJi na slovenski sceni ima za sabo bogato zgodovino javnih predstavitev tako doma kot v tujini, kjer vedno znova navdušuje s svojimi presenetljivimi sposobnostmi in odličnim izborom glasbe že od leta 1998. House Wife vrti predvsem iz ljubezni do glasbe in estetike. Njeno poslanstvo je promocija zdrave elektronske kulture, ki ga odlikuje njej lastni izraz različnih stilov, v katerem se subtilno prepleta bogata paleta glasbenih zvrsti, ki temeljijo predvsem na house in electro bitih. V preteklosti se je pojavljala v marsikaterem klubu ( Kino Šiška, Ambasada Gavioli, Cvetličarna, InBox, Lipa, SubSub) ter na underground sceni doma ( Metelkova) in v tujini ( Cinema Sloga, Bock, Spoon, Masters, Barbie Deinhoffs, Folie Et Plaisir), pri nas predvsem v klubu K4, kjer je bila resident že v letu 2002, potem pa velikorat gostja mnogih crewov in posebnih večerov (Roza Disco, Audiorama). S svojimi dj seti je poskrbela za vzušje na številnih festivalih, otvoritvah, promocijskih dogodkih (Zlati Boben, Fashion TV) ter koncertih z najbolj vročimi imeni indie rock scene ( Florence and The Maschines, Gossip). Tokrat se predstavlja kot članica skupine ULTRAWax.

http://www.myspace.com/djhousewife

http://www.facebook.com/group.php?gid=104497211637

—-
Huda je izvajalka ter producentka elektronske glasbe ter članica ekipe ženskih izvajalk Female’s'cream, ki so združile moči v začetku leta 2009. V svojih nastopih se loteva različnih podzvrsti house glasbe, od deep/tech do progressive vod. Znotraj ekipe F’S'C želi s svojo glasbo ter s pomočjo izdelanih vizualij opozarjati na problematiko obstaja različnih družbenih paradigm ter ljudi spodbuditi h kritičnemu razmisleku. Na tej podlagi je nastal tudi koncept serije avdio-vizualnih dogodkov “Revoltaža”.

Od nastanka do danes je ekipa F’S'C vrtela na različnih eventih in festivalih po različnih lokalih in klubih, pretežno v Ljubljani, pa tudi drugod. Naj omenimo le nekaj teh: Cvetličarna, K4, Rog, Café Open, Metelkova (Menza pri koritu, Monokel, Tiffany), Supernova (ex-Hiška) – Maribor, Valentino, Zeleni zajec, Patriot, Festival Mesto žensk, Tweeter festival, Secret Garden 2010, MinK (Tolmin) ter na Hrvaškem v klubu Skwhat (Sisak).

http://www.myspace.com/femalescream

http://www.facebook.com/femalescream

Vstopnina: 0 eur < 24h > 3 eur

Za varnost in garderobo bo poskrbljeno!

ŠKUC LL
ŠKUC