Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

Miss Soulfly @ Monokel

Ne zamudite!

…slišali ste jo lahko na Hrvaškem, v Italiji, Srbiji, Bosni in Hecegovini, tudi že v Sloveniji, tokrat pa premierno tudi v Klubu Monokel!

K nam prihaja odlična, mlada in prodorna kri elektronske scene – MISS SOULFLY.

Z glasbo se je začela ukvarjati že zelo zgodaj z igranjem klavirja in kitare. V 90-ih je svojo pozornost usmerila v elektronsko glasbo, saj se je udeleževala vseh bližjih elektronskih zabav in tako tudi odkrila svojo pravo ljubezen – elektronsko glasbo.

Začela je leta 2005 kot poletna residentka v lounge baru Prova, in rezidenco obdržala kar tri leta. V aprilu 2007 se je prijavila na dj tekmovanje, kjer je med močno konkurenco osvojila tretje mesto. Za tem so se nastopi samo še vrstili.

Z njenim stilom in karizmo je nemudoma osvojila plesišča. Svoj stil bi opisala kot “groovy and melodic sounds with tech and minimal elements”, z vplivi vseh glasbenih žanrov.

Nedavno je postala tudi aktivna članica projekta za promocijo ženskih DJk in ustvarjalk – Urban Divas, in pod njihovo organizacijo nastopala na različnih zabavah po Sloveniji.
Pred kratkim je diplomirala na SAE Univerzi v Ljubljani na programu Audio Engineering, kar jo je poneslo tudi v producentske vode.

Slišite jo lahko na:

http://soundcloud.com/miss_soulfly

Vidite in slišite jo prav tako lahko na:

http://myspace.com/misssoulfly

http://www.facebook.com/pages/Miss-Soulfly/91449978544?sk=wall

Support warm up&gohome by Huda (Female’s'cream)

Za garderobo in varnost bo poskrbljeno!

—-

Vstopnina/entrance:
0 eur < 24h > 3 eur

—-
ŠKUC LL
ŠKUC