Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

TRADICIONALNI PUST Z EDINO PRAVO FAMILIJO NOVAK vol.2

v soboto, 18.2.

Ivo in Marjanca vabita na:
TRADICIONALNI PUST Z EDINO PRAVO FAMILIJO NOVAK vol.2

Letošnji pohod edine prave družine Novak bo tradicionalno potekal po ljubljanskih ulicah, med najbolj problematičnimi prizorišči, kjer se zbira deviantna populacija ljudi, ki žal ne spoštuje dovolj pomena ljubeče matere in očeta, vrednot edine prave tradicionalne družine ter načel edinega pravega življenjskega sloga, ki je že od davno zapisan v statutu (edine prave) Rimokatoliške cerkve v Sloveniji. Čas je za preobrat, čas je, da z ljubeznijo, ki jo širi edina prava družina Novak, priznamo vlogo in pomen ljubeče matere in očeta, ter v kali zatremo idejo o obstoju družin, ki ne premorejo te silne ljubezni, kot jo premore le…seveda – edina prava familija Novak ter prostore, ki razdirajo tradicionalne družine, operemo njihovih grehov.

Ob 20.00 se bomo tako zbrali v Cafe Opnu, kjer bomo s posvečeno vodo ter molitvijo prostor poskušali oprati grehov ter vanj vnesti ljubezen, ki jo širita Ivo in Marjanca, njujinih 5 otrok ter stara mama. Pri obredu bo pomagal pater Strahovc, ki si bo na ta pomemben večer odškrnil delček svojega dragocenega časa, ki ga drugače namenja širjenju ljubezni v tradicionalnih družinah, predvsem otrokom.

Po končanem obredu se bomo odpravili na pot proti Metelkovi, kjer bomo zasedli Klub Monokel in obred ponavljali do pete ure zjutraj. Upamo, da bo zaleglo.

Za 3 najboljše pustne maske bomo seveda tudi tradicionalno podeljevali darila (križ za okoli vratu, križ za zapestnico ter križ za v lase).
_______________________
Glasba v Cafe Opnu & Klubu Monokel:
Radio Ognjišče Live feat. Ivo&Marjanca feat. 5 otrok feat. stara mama.
Rap vložek by pater Strahovc.

_______________________

Vstopnina/entrance za Klub Monokel: (vsa vstopnina gre tradicionalno v Vatikan)
0 eur < 24h > 3 eur / Flyer/Letak
3 eur < 24h > 5 eur / No Flyer/Brez letaka

______________________
Open
Klub Monokel
Skuc LL
Skuc