Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

MINITEQUAZ

petek, 3.1.

Ta petek 3. 1. prvi žur v 2014…še zmeraj v šesti prestavi!

LAYLAE/
GRKI/
MARCO ETNA/

____________________________
Marco Etna je dj in producent, ki prihaja iz sosednje Italije. Že zelo zgodaj je začutil ljubezen do glasbe in glasbenega ustvarjanja nasploh, zato je bila lastna produkcija naslednja logična poteza. Njegovi nastopi so znani po raznovrstnosti, saj skriva v rokavu več žanrsko različnih setov. Tokrat se nam bo predstavil z deep-nu disco dj setom.

Grki a.k.a. Gregor Krpič, je v Ljubljani živeči dj in producent, ki si je v pričel ustvarjati ime s številnimi odmevnimi nastopi doma in v tujini. Po uspešni prezentaciji berlinskemu in pariškemu občinstvu v okviru projekta Robotix Sounds, se bo tokrat prvič ustavil tudi v Monoklu, kjer bo z nami delil svoj značilen, skorajda surov, sintetični zvok.

Laylae je neutrudna producentka, dj-ka ter promotorka, predvsem pa prava žurerka, ki je odgovorna za popularizacijo svojega značilnega, t.i. bass zvoka, tako regionalno, kot v širšem evropskem prostoru. Skupni imenovalec njenih nastopov je energičnost in prepletanje različnih žanrov sodobne alternativne elektronike, od electra in techna do minimala, vse začinjeno z že omenjenimi “debelimi” basi. Je tudi ustanoviteljica in glavna promotorka kolektiva Beatbitches, ki je globalno združenje ženskih producentk in dj-k. Sodeluje v številnih projektih, kot sta Robotix Sounds in 711, poleg tega pa je tudi gonilna sila Beat Music Groupa. Po odmevnih nastopih po evropskih prestolnicah, kot so Berlin, Praga in Pariz, ter seveda, nastopu na svetovno znanem festivalu Exit bo v petek 3.1.14 ponovno na kraju svojega prvega “zločina”.

——————————————–
Vstopnina/Entry:
1 < 00:00 > 3 Eur (z letakom/flyer)
3 < 00:00 > 5 Eur (brez letaka/no flyer)

——————————————–

http://www.klubmonokel.com/
——————————————–
ŠKUC LL
ŠKUC