Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

STEJĐ VOL. 2: PERERA ELSEWHERE & SHEPHERD

sobota, 23.8.

Klub Monokel in STEJĐ predstavljata

Perera Elsewhere, FoF Music / Berlin (DJ set)
Shepherd / Berlin (DJ set)
Some1Else / Ljubljana (DJ set)

✯ PERERA ELSEWHERE ✯

Sasha Perera je najbolj poznana kot karizmatična frontmenka elektronske bass/dub zasedbe jahcoozi, ki jo je skupaj z Orenom Gerlitzem in robot koch-om zasnovala leta 2002 in od takrat prešpilala celotno berlinsko pod- in nadzemlje, koncertirala na petih kontinentih in izdala albume pri založbah Ninja Tune, Crosstown Rebels ter BPitch Control. Trivia: Skupaj z dvojcem Modeselektor je naredila komad Silikon, ki je pristal na soundtracku Fife ’08, še pomnite?

Projekt Perera Elsewhere se je rodil iz potrebe po eksperimentiranaju in iskanju novih, obskurnejših zvokov. Je rezultat spontanih jam sessionov v domači kuhinji, švicanja v klubih in avtohtonih zvokov s Sashinih potovanj po eksotičnih deželah, ki te kontradikcije združuje v samosvoji, napol akustični in abstraktni doom folk muziki.

Lansko leto je pri ameriški založbi Friends of Friends izšel njen prvenec Everlast, kjer v komadu Giddy lahko slišimo celo kultnega Gonjasufi-ija, svoje remixe pa so prispevali Prefuse 73, Shlohmo, Planningtorock, Antipop Consortium in Hype Williams.

DJ set izpod prstov Perere Elsewhere se bo potikal po stranpoteh grimea, bassa, duba, 2-stepa in deformiranega footworka, prežetih z nekonvencionalnimi klubskimi ritmi: odisejada, katere zlahka ne boste kmalu pozabili!

♫ LINE-UP ♫

Perera Elsewhere, FoF Music / Berlin (DJ set)
www.fofmusic.net/artists/perera-elsewhere
www.jahcoozi.com

Shepherd / Berlin (DJ set)
www.soundcloud.com/matejf
www.musicshepherd.tumblr.com
___

Sobota, 23. avgust, 23:00 – 06:00
Klub Monokel, Ljubljana
4€ < 00:00 > 6€
___

STEJĐ je selektirana platforma za predstavitev in povezovanje različnih talentov, strasti in impulzov.

FOTO: STEJĐ VOL.1 – www.facebook.com/media/set/?set=a.733151870050520.1073741831.604080239624351&type=3

http://www.klubmonokel.com/

___

ŠKUC LL
ŠKUC
___

ŠKUC obvešča:
Klub Monokel predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com in FB stran kluba Monokel.