Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

STEJĐ VOL. 3: GEORGIA GIRL, TIMO CHINALA & SHEPHERD

sobota, 6.9.

Klub Monokel & Stejđ predstavljata

Georgia Girrl, Keep on Going / London (DJ set)
Timo Chinala / Prekmurje (DJ set)
Shepherd / Berlin (DJ set)

Dekor bo zaražiral kolektiv WAFD / www.cargocollective.com/wafd

✯ GEORGIA GIRL ✯

Londončanka Georgia Girl je že desetletje markantna figura britanske house in techno scene. Svoj prefinjen okus za deep in dubby techno zvoke je izoblikovala v kultni trgovini BM Soho (Blackmarket Records), kjer je šest let z vinilom zalagala največje svetovne DJe, ob šihtu pa moderirala še piratski radijski oddaji Rinse FM in Project London Radio.

S svojo obsežno kolekcijo plošč je preturala Evropo, ZDA in Azijo, kot rezidenčna DJ-ka je službovala v številnih klubih v Londonu in Rimu, zraven pa je z izdajami pri Act Natural Records & Resonance Records razvijala še svojo producentsko žilico. Trenutno je rezidentka pri ravzpiti nedeljski after-hour seriji Keep on Going, ki si zatočišča najde v zapuščenih londonskih skladiščih, in multifunkcijskem placu iz transportnih kontejnerjev PLATOON KUNSTHALLE Berlin.

Nedavno je svoje energične nastope kronala z divjim setom v legendarnem Fabric-u, kjer je bo ponovno moč videti ob prehodu v leto 2015.

Ob njenen prvem obisku pri nas si lahko obetamo nastop, skladen z njeno očarljivo osebnostjo, ki vsakič, ko se Georgia Girl spravi za gramofone, poslušalce prevzame z vznesenim in suspenza polnim setom!

♫ LINE-UP ♫

Georgia Girrl, Keep On Going / London (DJ set)
www.soundcloud.com/georgia-girl

Timo Chinala / Prekmurje (DJ set)
www.soundcloud.com/timochinala

Shepherd / Berlin (DJ set)
www.soundcloud.com/matejf
www.musicshepherd.tumblr.com
___

Sobota, 6. september, 23:00 – 06:00
Klub Monokel, Ljubljana
4€ < 00:00 > 6€
___

STEJĐ je selektirana platforma za predstavitev in povezovanje različnih talentov, strasti in impulzov.

FOTO: STEJĐ VOL. 2 – www.facebook.com/media/set/?set=a.834927679872938.1073741832.604080239624351&type=1

http://www.klubmonokel.com/

___

ŠKUC LL
ŠKUC
___

ŠKUC obvešča:
Klub Monokel predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com in FB stran kluba Monokel.