Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

Krüzer w/Andrea Giordani & Delayer

petek, 24.4.

V Monokel prihajata glavi ekipe Krüzer -
Andrea Giordani in Delayer.

Andrea Giordani (Krüzer) je rezidentka Krüzerja, zagrebškega LGBT clubbing programa, pri katerem sodeluje od njegovih začetkov. Vrtela je že na številnih dogodkih, v njenih setih pa lahko slišimo različne stile, njen najbolj značilni zvok je tech-housrsko in minimalistično obarvan.

Delayer (Krüzer)

Delayer je rezident in eden od ustanoviteljev Krüzer partijev, ki se večinoma odvijajo v prostorih AKC Medika v Zagrebu. Stil ga nese od deep-tech housa do techna, nastopal pa je že na različnih klubskih prizoriščih v Zagrebu in na Hrvaškem.

English translation for our Croatian friends:
This friday we party with our non-slovenian speaking crazy friends, that are awesome music selectors and amazing party makers. They live in Zagreb, for now, and they love to drink šabesa. This friday for the first time in Klub Monokel.

Who wants the warmup?
——————————————–
Vstopnina/Entry:
3 < 00:00 > 5 Eur
——————————————–

http://www.klubmonokel.com/

——————————————–
ŠKUC LL
ŠKUC
——————————————–
ŠKUC obvešča:
Klub Monokel predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com in FB stran kluba Monokel.