Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

EllieN (BCH)

sobota, 17.10.

Oktobra bo techno mašinerijo zagnala in dodobra spolirala posebna gostja iz Romunije – Elena Oglinda a.k.a. EllieN, ki je s svojim kompleksnim zvokom, acidnimi vložki in raziskovanjem hipnotičnih strani techna redna gostja podzemnih zabav v romunski prestolnici in drugod po državi. Deluje pod okriljem založbe in radijske postaje BIN, kjer gosti svojo redno tedensko oddajo INTERSEC+IONS z gosti iz celega sveta, njene sveže produkcije pa so samosvoja zmes mnogoterih žanrskih vplivov na obronkih techna.

Domača podpora s strani NineBelle in Nine Hudej, za gibljivost sten skrbi Vj Periklea, zvočni sistem upgrade guaranteed.

// EllieN (BCH)
// NinaBelle
// Nina Hudej
// VJ Periklea

https://www.facebook.com/dj.ellien?fref=ts
https://soundcloud.com/ellien-ro
https://www.mixcloud.com/EllieN/
https://www.soundcloud.com/ninabelle
https://www.soundcloud.com/ninahudej
https://www.facebook.com/Periklea-Visuals-130479930387679/timeline/

——————————————–
Vstopnina/Entry:
3 < 00:00 > 5 Eur
——————————————–

http://www.klubmonokel.com/

——————————————–
ŠKUC LL
ŠKUC
——————————————–
ŠKUC obvešča:
Klub Monokel predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com in FB stran kluba Monokel.