Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

Women only // *Koncert: Eloganca + After: Karaoke*

sobota, 7.11.

Duo zasedbo Eloganca sestavljata Meta Erženičnik (vokal) in Jelena Milojević (kitara).

“Eloganca je energičen a hkrati nežen preplet ženskih energij, ki izžarevajo intimo in mehkobo”

Meta Erženičnik
Pevka, tekstopistka, moderatorka, Imitatorka. Je vokalistka in ustanoviteljica glasbene zasedbe Cabaret Band ter članica igralskega ansambla Rdeči Kabaret. Medijsko pozornost je pritegnila kot imitatorka Helene Blagne. Od leta 2004 je del uspešne ekipe Šole za nastopanje Bast. Kot pevka je nastopila v plesno-pevskih predstavah I know i can, Klopca za dva in Sladki Greh. Od leta 2013 sodeluje tudi z Mladinskimi centri kjer prireja delavnice za otroke in mladostnike.

Jelena Milojević
Kitaristka, skladateljica, producentka, improvizatorka in vsestranska odrska umetnica. Je ustanoviteljica zasedbe Karavana Iluzij in avtorica dveh zgoščenk Agora in Karavana Iluzij. S svojo glasbo je gostovala na večih festivalih po Sloveniji in Evropi (Lent, Mesto Žensk, Jazz Etno Funk Festival, Noči v Stari Ljubljani, Trnfest, Zmaj ima mlade, Rdeče Zore, Fimu – Francija, Country festival-Slovaška itd.) Piše tudi glasbo za gledališče in sodeluje z Mladinskimi centri, kot glasbenica in mentorica.

Vstopnina: 5eur

Vrata se odpro že pol ure pred začetkom koncerta, in sicer ob 22.30.

Na women-only dogodke ste vabljene vse ženske, tako cisspolne kot transspolne.

——————————————–

http://www.klubmonokel.com/

——————————————–
ŠKUC LL
ŠKUC
——————————————–
ŠKUC obvešča:
Klub Monokel predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com in FB stran kluba Monokel.