Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

II. PRIDE FUNDRAISER

sobota, 23.4.

Zelo smo veseli, da ste se prvega PRIDE FUNDRAISER dogodka udeležili v tako pomembnem številu, skupaj nas je bilo čez 300 žurerk in žurerjev. Hvaležni smo vam za vašo podporo, ker bomo lahko z vašimi prispevki za vstopnine plačali del stroškov letošnje Parade. Ker potrebujemo za tehnično izvedbo paradnega dne vsaj 5000 EUR, se naša prizadevanja za zbiranje sredstev in podpore nadaljujejo.

Lepo vabljeni na II. PRIDE FUNDRAISER.

Za še večji in še bolj odmevnejši 2. PRIDE FUNDARISER dogodek smo združili moči s Škuc – Magnus, organizacijo, ki bo na ta dan praznovala 32. obletnico obstoja. Magnus je gejevska sekcija pri Škucu (Študenski kulturni center), ustanovljena leta 1984 kot kulturna organizacija za socializacijo homoseksualnosti. Prvi festival Magnus pa se šteje za začetek LGBT gibanja v Sloveniji in Jugoslaviji.

Ker lahko samo skupaj ustvarimo še večji, kvalitetnejši in odmevnejši Festival Parada ponosa 2016, vas vabimo na drugo zabavo – PRIDE FUNDRAISER.

Vaši prispevki za vstopnine bodo namenjeni izvedbi Parade ponosa 2016, prostovoljne prispevke pa lahko nakažete na DRUŠTVO PARADA PONOSA, Vegova 8, Ljubljana, številka TRR: SI56 6100 0001 2119 430, pri Delavski hranilnici d. d.

II. PERFORMANCES: Intervencija Kabareta Tiffany
**************************
Ob 00.00 Klub Monokel
+
Ob 01.30 Klub Tiffany

DJ PROGRAM:
*******************

Klub Monokel
*******************
SNUPEE
PIE-RAT

Klub Tiffany
*****************
PROTEIN

Vstopnica: 5eur
********************