Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

Alienata (Killekill, Kat Channel / Berlin)

sobota, 25.6.

Zadnjo junijsko soboto se v kluba Tiffany in Monokel vračajo analogne teksture, IDM, elektro, vonj po Detroitu in acidno obogatene techno mase.

Prvič v Sloveniji nekdanja študentka filozofije z velikim zanimanjem za misticizem, Alienata, ki je kmalu po selitvi v Berlin leta 2011 močno zaznamovala berlinsko glasbeno sceno. Ne le, da je nastopala na izbranih dogodkih v klubih, kot so Suicide Circus, Berghain, CTM Festival, about blank ali Tresor, svojo posvojeno družino je našla pri založbi Killekilll, srčiki Berlinskega techno podtalja, in z njo povezanim festivalom Krake, na katerem v letošnjem letu nastopa že tretjič. Gre za konstantno se razvijajočo umetnico z unikatnim stilom, neomejeno in neomajno v svojem izrazu, ki je pred kratkim prvič izdala pri svoji založbi Kat Channel, ki je nastala kot sodelovanje z Snuffom iz Snuff Crew-ja.

Tudi pristaši/ce lokalnega bodo lahko brezsramno potešili/e svoje apetite v zvoku in sliki.

ALIENATA (Killekill, Kat Channel / Berlin)
SCHRAUFF
NINABELLE
R36
KRILC
VUKA
NINA HUDEJ
VJ 5237

#acid #techno #electro #jakbeat #detroit #chicago

——————————————–
Vstopnina/Entry:
7 < 00:00 > 9 Eur

V predprodaji 6eur do 24.6. (v Pritličje, Mestni trg 2)


——————————————–

http://www.klubmonokel.com/

https://www.kulturnicenterq.org/

——————————————–
Kulturni center Q
ŠKUC LL
ŠKUC
——————————————–
ŠKUC obvešča:
Klub Tiffany in Monokel predstavljata varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.