Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

V. PRIDE Fundraiser

petek, 9.12.

Drage podpornice in podporniki, žurerke in žurerji, pred nami je nova sezona PRIDE FUNDRAISER dogodkov. Pridružite se nam v podporo festivalu Parada ponosa 2017.

V obeležitev mednarodnega dne človekovih pravic smo povabili prav posebno gostjo, ki bo rušila stereotipne tabuje. Želite pokazati vsem kaj si mislite o omejevanju pravice do odločanja o lastnem telesu? Želite nepozaben žur?

Pridružite se nam v petek, 9. decembra ob 23. uri, v Klubu Tiffany in Monokel.

Nastop Rubyyy Jones bo točno ob 23.00, zato vabljene_i, da se nam pridružite kako minutko prej ;)

Vstopnina bo namenjena festivalu Parada ponosa 2017.
Veseli bomo tudi prostovoljnih prispevkov, ki jih lahko nakažete na DRUŠTVO PARADA PONOSA, Vegova 8, 1000 Ljubljana, številka TRR: SI56 6100 0001 2119 430, Delavska hranilnica d.d.

PERFORMANCE POLICY:
music, erotic, burlesque, dance, show, lust, lights at 11.00 p.m.

*RUBYYY JONES UK/London

DJ PROGRAM:

Klub Monokel:
*NOIR
*NATI KATCHI
*ŠUŠU

Klub Tiffany:
*ZOIS

——————————————–
Vstopnina/Entry:
5 Eur
——————————————–
ŠKUC LL
KULTURNI CENTER Q
ŠKUC
____________________

ŠKUC obvešča:

Kluba Monokel in Tiffany predstavljata varen prostor, ki ga sooblikujemo vse_i, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com, kulturnicenterq@gmail.com in FB strani kluba Monokel in Tiffany.