Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

Lezbični bar

sobota, 28.1.

Drage lezbijke,
Drage vse, ki vas v dnevu žene naprej želja po drugi,

lepo vabljene v že dobro znani in med nami nepogrešljivi Lezbični bar*.

V soboto 28. januarja bo ob 20:00 uri odprl svoja vrata Monokel v stari-novi preobleki. V naraščajoči melanholiji po dobrih starih časih in predvsem želji po dobrem starem barskem druženju in pecanju čez mizo (ali šank) bo Monokel ponovno zaživel kot Lezbični bar.

In ker Lezbični bar seveda sledi trendom časa vas bomo tokrat pričakale z vedno aktualnimi KARAOKAMI in kreativnimi zvarki.

Lezbični bar je namenjen sproščenemu druženju, spoznavanju, spogledovanju z znanimi lezbijkami skozi zgodovino, obujanju spominov in predvsem – tkanju novih vezi ;)

Lepo vabljene!

Za šankom: Simona in Ovca
Pod žarometi: Meta
Za mikrofonom: Ve
Za glasbo poskrbi: Jadry

Pa še par tehničnih informacij:

Lezbični bar tokrat odpira vrata v okviru Pride Fundraiserjev, zato je ves izkupiček večera namenjen Paradi ponosa 2017.

Vrata Lezbičnega bara se odprejo ob 20:00 in se zaprejo tam nekje okrog 02:00 – oziroma dokler gostiteljici ne obležita pod mizo.

Karaoke se začnejo ob 23:30 in trajajo dokler ne zmanjka glasu oz. ne raznese kakega bobniča.

Vstop v Lezbični bar je prost do 23:00, potem se zaračunava redna vstopnina 5 EUR, ki je namenjena Paradi ponosa 2017 – od 23:00 naprej bo namreč v sosednjem Tiffanyju potekal VI. Pride Fundraiser žur.

Vse, ki pa se pridete v Lezbični bar družit že pred 22:00 pa bomo nagradili s štampiljko za celo noč.

*Lezbični bar je prostor namenjen lezbijkam, biseksualkam, transspolnim ženskam, nebinarnim osebam, queer osebam – vsem, katerim je skupna želja po drugi.

Vrata bodo odprta za vse, z našo skupno prisotnostjo pa bomo poskrbele, da bo Lezbični bar varen prostor, kjer seksizem, homofobija, bifobija, transfobija in rasizem nimajo kaj iskati.

——————————————–
Vstopnina/Entry:
od 23.00h – 5 Eur
——————————————–

ŠKUC LL
KULTURNI CENTER Q
ŠKUC
____________________

ŠKUC obvešča:

Kluba Monokel in Tiffany predstavljata varen prostor, ki ga sooblikujemo vse_i, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com, kulturnicenterq@gmail.com in FB strani kluba Monokel in Tiffany.
____________________