Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

VII. Pride Fundraiser

petek, 17.2.

Od leta 2009 je Društvo Parada ponosa (Ljubljana Pride) krovni organizator Parade ponosa. Zavzema se za večjo vidnost in enakopravnost LGBTIQ+ oseb.

Ker letos načrtujemo še bolj vidnejši in odmevnejši festival ter nepozabno Parado ponosa 2017, vas vabimo na VII. PRIDE FUNDRAISER. Izkupiček bo v celoti namenjen organizaciji festivala in Parade ponosa 2017.

Če se dogodka ne morete udeležiti in želite finančno podpreti Festival Parada ponosa 2017, lahko prostovoljne prispevke nakažete na DRUŠTVO PARADA PONOSA, Vegova 8, Ljubljana, številka TRR: SI56 6100 0001 2119 430, pri Delavski hranilnici d. d.

DJ PROGRAM
——————
Klub Monokel:
Levanael
Felis Catus

Klub Tiffany:
Marino
——————————————–
Vstopnina/Entry:
5 Eur
____________________

Na zabavi vam ponujamo možnost anonimnega in brezplačnega testiranja na HIV, sifilis, hepatitis B in oralno gonorejo. Testiranje je namenjeno MSM populaciji.

Brezplačno testiranje vam omogočajo Društvo Legebitra , ŠKUC – Magnus in Klub Tiffany.

——————————————–
ŠKUC LL
KULTURNI CENTER Q
ŠKUC
____________________

ŠKUC obvešča:

Kluba Monokel in Tiffany predstavljata varen prostor, ki ga sooblikujemo vse_i, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com, kulturnicenterq@gmail.com in FB strani kluba Monokel in Tiffany.
____________________