Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

Lezbični bar

sobota, 25.3.

Drage lezbijke,
drage vse, ki vas v dnevu žene naprej želja po drugi,

lepo vabljene – drugič – v že dobro znani in med nami nepogrešljivi Lezbični bar*.

V soboto 25. marca ob 20:00 uri ponovno odpira svoja vrata Monokel v ambientu lezbičnega bara.

Ker so v prejšnji ediciji lezbičnega bara povsem zažgale KARAOKE, vas tudi tokrat ne želimo razočarati. Karaoke bodo! Pripravite svoje glasbene želje, vse vojerke pa pobrišite prah s svojih monoklov.

Pričakali vas bodo tudi že stestirani in tisti manj znani napitki ter nepozabna družba.

Lezbični bar je namenjen sproščenemu druženju, spoznavanju, spogledovanju z znanimi lezbijkami skozi zgodovino, obujanju spominov in predvsem – tkanju novih vezi ;)

Lepo vabljene!

Za šankom: Simona in Ovca
Pod žarometi: Meta
Za mikrofonom: Ve

Pa še par tehničnih informacij:

Lezbični bar že drugič odpira vrata v okviru Pride Fundraiserjev, zato je ves izkupiček večera namenjen Paradi ponosa 2017.

Vrata Lezbičnega bara se odprejo ob 20:00 in se zaprejo tam nekje okrog 02:00 – oziroma dokler gostiteljici ne obležita pod mizo.

Karaoke se začnejo ob 23:30 in trajajo dokler ne zmanjka glasu oz. ne raznese kakega bobniča.

Vstop v Lezbični bar je prost do 23:00, potem se zaračunava redna vstopnina 5 EUR, ki je namenjena Paradi ponosa 2017 – od 23:00 naprej bo namreč v sosednjem Tiffanyju potekal VIII. Pride Fundraiser žur.

Vse, ki pa se pridete v Lezbični bar družit že pred 22:00 pa bomo nagradili s štampiljko za celo noč.

*Lezbični bar je prostor namenjen lezbijkam, biseksualkam, transspolnim ženskam, nebinarnim osebam, queer osebam – vsem, katerim je skupna želja po drugi.

Vrata bodo odprta za vse, z našo skupno prisotnostjo pa bomo poskrbele, da bo Lezbični bar varen prostor, kjer seksizem, homofobija, bifobija, transfobija in rasizem nimajo kaj iskati.

——————————————–
Vstopnina/Entry:
od 23.00h – 5 Eur
——————————————–

ŠKUC LL
KULTURNI CENTER Q
ŠKUC
____________________

ŠKUC obvešča:

Kluba Monokel in Tiffany predstavljata varen prostor, ki ga sooblikujemo vse_i, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com, kulturnicenterq@gmail.com in FB strani kluba Monokel in Tiffany.