Lezbični Klub Monokel, Društvo ŠKUC-LL |
aktualno | lastna soba | fotogalerija | povezave | o klubu

FARAI & TØNE dj set

petek, 18.8.

Po četrkovem koncertu na mestnih stopnicah (goo.gl/ni9q3z), se v petek zvečer FARAI & TØNE prestavljata še v metelkovsko klubovje, kjer bosta demonstrirala svoje wicked dj skillse.

Iz zadnje Mladine:
“Londonska pesnica in glasbenica zimbabvejskih korenin Farai Bukowski-Bouquet je s svojo prvo, letos izdano malo ploščo Kisswell (2017) prepričala glasbene poznavalce. Pri Pitchforku, verjetno najbolj obiskanem, referenčnem spletnem glasbenem portalu so denimo zapisali, da »njen zvok obljublja nov premislek post-punk in new wave glasbe«. Ta zvok, ki ji ga je pomagal ukrojiti producent Basil Anthony Harewood alias TØNE, na prvi posluh resnično spomni na temačno, uporniško senzibilnost kultnih zasedb Joy Division in New Order, a hkrati skozi elektronski zvok dobi sodobno podobo. Se pa v njem skriva še mnogo več.”

https://www.facebook.com/pg/faraimusic/
https://soundcloud.com/faraimusic

Supporta ju NinaBelle.

——————————————–
Vstopnina/Entry:
3 < 00:00 > 5 Eur


——————————————–

http://www.klubmonokel.com/

——————————————–
ŠKUC LL
ŠKUC
——————————————–
ŠKUC obvešča:
Klub Monokel predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com in FB stran kluba Monokel.